Updates

Ik wil bomen planten

SCHENK EEN BOOM

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau? Schenk eens een boom! Je kan er een persoonlijke boodschap aan toevoegen die je kan (laten) verzenden op de datum die jij wenst! Bovendien krijg je vanaf 4 bomen een fiscaal attest.

Particulier

Als bewijs van je donatie krijgt de ontvanger van ons een uniek certificaat met z’n naam op.

Bedrijf

Schenk een boom aan je relaties of medewerkers en investeer in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

Schenk eens een boom tijdens de feestdagen

Er is veel te weinig bos in Vlaanderen. Bomen zijn nochtans broodnodig om onze omgeving aan te passen aan het veranderende klimaat (klimaatadaptatie) en verdere klimaatverandering tegen te gaan (klimaatmitigatie). 

Hoog tijd dus om daar op een leuke, originele, poepsimpele, gezonde en supergezellige manier iets aan te doen! En is dat nu niet hét voornemen bij uitstek voor 2024?

Schenk een boompje aan je partner, neef of nicht, moeder of vader, zoon of dochter, vriendin of vriend ZONDER je zetel uit te komen, ontvang jaarlijkse updates van het bos en maak niet alleen jouw begunstigde, maar ook onze natuur gelukkig!

Aangeplant in Vlaanderen

Alle boompjes worden eerstvolgende plantseizoen aangeplant in Vlaanderen.

Laat je boompje planten of plant het samen

Zowel jij als de ontvanger worden uitgenodigd voor de plantactie om zelf je eigen boompje(s) te planten. Een leuk extraatje, maar zeker geen must!

Boomcertificaat

Als bewijs van je donatie krijgen jouw begunstigden van ons een boomcertificaat. Met dit certificaat kunnen zij zich inschrijven voor jaarlijkse updates en foto’s van het bos.

Krijg foto’s en updates

Zowel jij en de ontvanger krijgen jaarlijkse updates en foto’s over de vooruitgang van het bos. Zo kunnen jullie het bos van dichtbij zien groeien en bloeien.