BOSweekend

Bosweekend

BOS+, Gezinssport Vlaanderen, Gezinsbond en Natuurpunt-CVN organiseren in het voorjaar het Grote Bosweekend. Een weekend om duimen, vingers, polsen en ellebogen van af te likken, boordevol superleuke activiteiten in en rond het bos. Voor kinderen van 0 tot 100 jaar.

Van 12 tot 14 mei 2017 vond het weekend plaats op domein De Bosberg in Houthalen-Helchteren. Meer informatie 

   

BOSmidweek in de Ardennen

Van 30 oktober tot en met 3 november 2017 organiseerden we voor het eerst samen met Gezinssport Vlaanderen de BOSmidweek. We ontdekten de heuvels van Houffalize tijdens een sporenzoektocht of ezeltjeswandeling of leefden ons uit tijdens originele sportactiviteiten.

Verblijf

We verbleven in Vayamundo Ol Fosse d'Outh, in de Ardennen, een prachtige groene omgeving gelegen langs de rivier de Ourthe.

Programma

Tijdens deze bosmidweek stonden er een aantrekkelijke avonturenwandeling en een wandeling met ezeltjes op het programma. Je kon ook op verkenning gaan in het bos en langs het water met een echte Ranger, die je leerde hoe te overleven in het bos, vuur te maken… Ook had je de mogelijkheid om je volledig uit te leven met onze originele sportactiviteiten zoals voetbal, kubb, parachutespelen, hockey…

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven? 

Schrijf je dan in op de nieuwsbrief