Huwelijksbos

Door het grote succes van geboortebossen, biedt BOS+ sinds kort ook huwelijksbossen aan. Een bos dat volledig in teken van jullie huwelijk en liefde voor elkaar wordt aangeplant.

Bossen staan niet alleen symbool voor gezondheid, voorspoed en leven; het zijn ook levende representaties van groei, van samen groot en samen oud worden. Net daarom vindt BOS+ een bos als geschenk voor een mooie verbintenis als het huwelijk een prachtig gebaar van liefde.

Een bos is niet enkel een daad van liefde, het fungeert bovendien als een natuurlijke filter voor fijn stof en schadelijke gassen in de lucht. En het zijn ook gewoon heerlijke plaatsen om samen in te vertoeven, herinneringen boven te halen of memorabele momenten te beleven.

Ben je dus op zoek naar iets origineel, betekenisvol en gezond voor jullie huwelijk? Kies dan voor een huwelijksbos.

Voor het aanplanten van het bos wordt bovendien een gezamenlijke plantactie georganiseerd. Deze onvergetelijke dag, waarop alle vrienden en familie worden uitgenodigd, staat volledig in het teken van jullie huwelijk en brengt al je dierbaren samen om jullie liefde voor elkaar te vieren.

Interesse?

Dit is hoe het verdergaat:

  1. Je vult onderstaande vragenlijst in.
  2. Wij krijgen je aanvraag binnen en maken voor jullie een persoonlijke webpagina.
  3. Wij sturen je de link naar jouw persoonlijke webpagina, deze link plaats je op de huwelijksuitnodiging.
  4. Wij sturen je op geregelde tijdstippen een overzichtje door van de binnengekomen donaties en boodschappen.
  5. Wij laten je weten wanneer de plantactie zal plaatsvinden.