gepersonaliseerde boompjes

Gepersonaliseerde boompjes

Ben je op zoek naar een leuke gift voor een natuurliefhebber, een origineel relatiegeschenk of gewoon iets voor jezelf? Dan kan een gepersonaliseerde boom wel eens een leuke kanshebber zijn.

Het gaat als volgt te werk: 

  • Je bezorgt ons een persoonlijke boodschap voor op het boomlabel.
  • Je kan hier een digitaal kaartje downloaden om cadeau te geven. 
  • BOS+ plant jouw boom ergens in Vlaanderen en laat je weten waar en wanneer je boom geplant is. We maken tweemaal per jaar foto's van de aangeplante boompjes, tijdens het plantseizoen van november t.e.m. maart.
  • BOS+ bezorgt je na aanplant een link om de foto's van jouw boompje met gepersonaliseerd boomlabel te downloaden.

Hiervoor vragen wij € 20 per stuk en € 12 per stuk vanaf 5 gepersonaliseerde boompjes. In onderstaand formulier kan je het bedrag dat je wil schenken opgeven, aan wie je ze wil schenken en welke boodschap je erbij wil zetten.

Voor bedrijven: indien je 50 bomen of meer aan jouw werknemers wil schenken, neem dan persoonlijk contact op met ons via boompjes@bosplus.be. We zorgen er dan voor dat ook jouw logo op het label staat. 

*Uw gegevens en die van de begunstigde worden enkel bijgehouden in functie het schenken van gepersonaliseerde boompjes. Indien u graag hebt dat wij uw gegevens nadien permanent verwijderen, aarzel dan niet om een mail te sturen naar info@bosplus.be.

Ik wil één of meerdere gepersonaliseerde boompjes schenken

Maak hieronder uw keuze:

Ik ben particulier en wil een boompje schenken

Ik ben een bedrijf en wil een boompje schenken