Film in het Bos

Film in het Bos

FilmihBosJasperJacobs

Foto: Jasper Jacobs

Iedere zomer trekt BOS+ met tal van lokale partners het bos in voor een heuse Film in het Bos-tournee. Een speciale belevenis; film gaan bekijken op een open plek in het bos. Vooral omdat het 's avonds doorgaat: de vogels beginnen hun avondzang, de wind ruist door de bladeren, het wordt stilaan donker, ... en de film begint! Een heerlijke bosbelevenis voor jong en oud, een leuke avond in een uniek levend decor!

De algemene tarieven zijn € 6 voor volwassenen en € 4 voor kinderen van 13 jaar of jonger. Leden van Gezinsbond krijgen 50 % korting (op sommige locaties kunnen aangepaste tarieven gelden). Heel wat voorstellingen worden gratis aangeboden. Bij afgelasting van de filmvoorstelling door regenweer wordt je inschrijvingsgeld uiteraard terugbetaald. Van kinder- en familiefilms tot voorstellingen voor volwassenen; er is voor elk wat wils!

Kalender & Inschrijvingen

BOS+ en Gezinsbond zijn steeds op zoek naar lokale partners om een Film in het Bos editie te organiseren. Ben je eigenaar van een geschikt bos, of wil je je schouders zetten onder een Film in het Bos in jouw gemeente? Hier vind je meer info. Hou er rekening mee dat we voor eind mei de kalender voor de daaropvolgende tournee vastleggen.