Andermaal

Wat houdt het project in?

  • Een traject van 5 workshops (digitaal of fysiek; van 2 of 4 lesuren) gespreid over één semester,
  • Aanbod voor leerlingen van de richtingen hotel (2e  & 3e gr), restaurant & keuken (2e & 3e gr), grootkeuken, gemeenschapsrestauratie, specialiteitenrestaurant, wereldgastronomie en banketaannemer – traiteur.
  • Zowel de theorie- als praktijksessie worden verzorgd en begeleid door BOS+ en EVA vzw in samenwerking met ervaren chef-koks. Wij verwachten daarnaast een sterke opvolging en ondersteuning vanuit de school.
  • Inhoud: plantaardige producten en bereidingen, het imago van de plantaardige keuken, gezondheid en duurzaamheid
  • leerlingen leren zelf originele vegetarische of plantaardige gerechten creëren. De beste resultaten worden gebundeld in een kookboek voor en door jongeren

Interesse? 

Zeven scholen deden reeds mee in het schooljaar 2019-2020. Wil u graag meedoen tijdens het schooljaar 2020-2021? Laat het ons zeker weten via Isaac.Lievevrouw@bosplus.be of Kato.Vandenbussche@bosplus.be.

Partners