Bedrijfsbos

Bedrijfsbossen

Met een bedrijfsbos gebruikt u de meest high-tech oplossing om de klimaatcrisis te tackelen. U hebt ermee een blijvende impact op de directe omgeving. Bossen capteren CO2, verhogen de biodiversiteit, zorgen voor een betere wateropslag en een verhoogde gezondheid en zijn tastbaar. Het biedt uw bedrijf bovendien tal van opportuniteiten, van relatiegeschenken tot burn-outpreventie. 

Contacteer ons

Vijftig jaar expertise, honderden bedrijven

Met BOS+ kan u rekenen op meer dan 50 jaar ervaring in de professionele aanplant van nieuwe bossen. Onze bio-ingenieurs zorgen voor de juiste bomen op de juiste plaats. Zo bent u als bedrijf zeker van de positieve effecten van uw maatschappelijk engagement en doet u niet zomaar aan greenwashing. Voor een bedrijfsbos dat staat als een boom, op maat van uw bedrijf. 

Ons aanbod in Vlaanderen

  • Voor 150 euro planten we een bos zo groot als een volleybalveld (150 m2)
  • Voor 7.500 euro is je bos zo groot als een voetbalveld (7.500 m2)
  • Voor 10.000 euro heb je een heuse arena aan bos (1 ha)
  • Voor een bos van 10.000 euro of meer organiseren we een gratis teamdag
  • U kan eveneens uw contacten verrassen met een gepersonaliseerd boompje.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Meer dan bomen alleen

BOS+ heeft als vzw een duidelijke missie voor een maatschappelijk belang: meer en beter bos voor Vlaanderen. Elk bos moet er voor minstens 25 jaar blijven staan, waarna het automatisch wettelijke bescherming krijgt. Geen greenwashing, maar echte impact voor de volgende generaties. U kan dus geen betere speler vinden om met u een bedrijfsbos te realiseren.

BOS+ - Plantactie Stekene 30-30 2019 2.png

Wat biedt een bedrijfsbos mij?

Van bij de aanplant scoren bij uw relaties of uw personeel motiveren: het kan. BOS+ organiseert voor ueen gratis plantactie. Maak er een leuk moment van en nodig mee de pers uit om uw engagement publiek bekend te maken. Dronebeelden waarop u uw handen uit de mouwen steekt voor het klimaat, maken meteen duidelijk waar uw bedrijf voor staat. 

Of ga een stapje verder: waarom geen gegidste natuurwandeling, filmvertoning of een ontstressmoment organiseren in het bos? BOS+ kan jaarlijks een activiteit plannen voor uw personeel of klanten. Zie hoe uw bedrijfsbos de ruimte geeft aan een biodivers ecosysteem en zich jaar na jaar blijft ontwikkelen.

Op maat

Van de beslissing voor een bedrijfsbos tot de eerste bomen in de grond dient er heel wat afgewogen te worden. BOS+ helpt u de juiste keuzes te maken om uw bedrijfsbos te laten bloeien. Van het zoeken naar de juiste grond tot het verkrijgen van de nodige vergunningen, als partner staan we voor u klaar.

Net zoals elk bos een eigen ecosysteem heeft, heeft elk bedrijf een eigen identiteit. We helpen u daarom de bomen door het bos te zien.

Neem contact op met Pascal Huybrechs voor een persoonlijke aanpak: 

pascal.huybrechs@bosplus.be