Week van het Bos

Week van het Bos 2022

Ook dit jaar vliegen we in oktober de deur uit. Tijdens de Week van het Bos gaan we op ontdekking in de natuur om de hoek.

Dit jaar ontvangen zowel de kleuterscholen als de scholen lager onderwijs een pakket in de bus. Met verrekijker rond de nek, een loep in de zak, en vooral: een schatkaart in de hand gaan we op ontdekking in de natuur dichtbij.

Bo de Bonte Specht, Hubert het Vliegend Hert en Elize de Eekhoorn nemen de allerkleinsten op sleeptouw doorheen een week vol verwondering, onderzoek, fantasie en ontdekkingen.

En ook de leerlingen van het lager krijgen bezoek drie beestige ontdekkingsreizigers. Slagen ze erin om de opdrachten tot een goed einde te brengen en de kaart te volgen tot aan de SCHAT?

Natuurlijk is er opnieuw een wedstrijd met mooie prijzen. Vink voldoende opdrachten af en bezorg ons via de website een deelnameformulier. Zo maken jullie kans op een zotte hoofdprijs.

En er is meer: Ook dit jaar kan je het bos in duikelen met ZwamFM. Ga met je gezin, familie of vrienden op stap en beleef de avonturen van Wickedi Wolf life in het bos.

Op www.ZwamFM.be vind je alle afleveringen. 

Benieuwd naar de bijhorende activiteiten? Klik hier voor de computerversie.

Natuurlijk wil je met deze bundel op stap! Daarom is hier ook een printversie. Als je de A4 bladzijden op elkaar legt en dubbel plooit krijg je meteen een boekje met alles netjes in de juiste volgorde. Wawawickedi Waanzinig! 

Want buiten spelen en op avontuur gaan in de natuur maakt ons gezonder én creatiever. Kom meer te weten op

De Week van het Bos wordt georganiseerd door het Agentschap voor Natuur en Bos in nauwe samenwerking met BOS+.

WvhB22 Logo-02

Contact

info@weekvanhetbos.be