Week van het Bos

Week van het Bos

Tussen 14 en 21 oktober is het weer zover: iedereen het bos in! Talloze bosliefhebbers, -gidsen, -wachters, gemeenten en verenigingen bieden dan een uitgebreid aanbod aan bosactiviteiten. Deze campagne is opgenomen in de eindtermen van het basisonderwijs en zorgt voor dialoog met diverse doelgroepen. De positieve aandacht tijdens de Week van het Bos maakt het bos voor iedereen aantrekkelijk. De Week van het Bos wordt georganiseerd door het Agentschap voor Natuur en Bos in nauwe samenwerking met BOS+.

Rennen, springen, vliegenduikenvallenopstaan en weer doorgaan: het thema van de Week van het Bos is in 2018... RAVOTTEN! Want buiten spelen en op avontuur gaan in de natuur maakt ons gezonder én creatiever. Naar goede gewoonte zorgen we voor educatieve paketten én organiseren we een Week van het Bos-wedstrijd. Kom meer te weten op

www.weekvanhetbos.be

BOS+ biedt het hele jaar door een heleboel educatief materiaal, nuttige bosinformatie en concrete workshops om kinderen en jongeren (opnieuw) in contact te brengen met bos en natuur. Ontdek ons aanbod voor leerkrachten hier.

De Week van het Bos wordt georganiseerd door het Agentschap voor Natuur en Bos in samenwerking met BOS+