Plantactie 28/11 Ronse

Plantactie Back to the Climate-bos

Op 10 oktober toonden 50.000 deelnemers aan de klimaatmars dat er dringend actie moet ondernomen worden voor het klimaat. Bij BOS+ beloofden we daarom om voor elke deelnemer een vierkante meter bos aan te planten.

Belofte maakt schuld, waardoor er nu enkele duizenden boompjes klaarliggen om de grond in te gaan. Op 28 november vliegen we erin met de aanplant van 1.2 ha bos in Ronse. 

We nodigen je uit om dit samen met ons te doen, als dankjewel en als kans om mee een boompje op te zetten voor het klimaat. Steek je handen uit de mouwen en kom eens langs om mee te helpen planten. Wij zorgen voor een heerlijk soepje of een warme chocomelk.

Praktische informatie

De plantactie vindt plaats in Ronse, tussen 10u en 15u.

Het zal hoogstwaarschijnlijk niet warm zijn in november, dus zorg voor voldoende warme kledij (zoals handschoenen, winterjas, laarzen/ dikke schoenen en eventueel een muts). Als je bezig bent, krijg je het natuurlijk wel vanzelf warm.

Locatie

Je kan het best parkeren aan de Shopping Plaza (César Snoecklaan 51, 9600 Ronse). Het perceel is bereikbaar via een voetpad naast het gebouw. Of gewoon de witte pijl volgen op het plannetje hieronder:

Ronse