Verjaardagsbos

Een verjaardag is voor jong en oud een speciaal moment. Een dag waarop het leven mag gevierd worden, een flesje mag ontkurkt worden, of een bos geplant worden, en dan liefst in het bijzijn van iedereen die je lief hebt.

Om deze speciale dag te vieren biedt BOS+ sinds kort de optie van een verjaardagsbos aan. Een bos dat volledig in teken staat van jouw speciale dag, of de verjaardag van een dierbare.

Om er een echt feest van te maken, nodigen we de jarige, familie en vrienden uit om samen het verjaardagsbos aan te planten. Zo heb je niet alleen een blijvende herinnering aan de dag, maar ook een moment van samenzijn.

Een bos is niet enkel een originele viering van het leven, het fungeert bovendien als natuurlijke filter voor fijn stof en schadelijke gassen in de lucht. Tot slot is het ook een mooie plaats om samen in te vertoeven, herinneringen boven te halen of nieuwe, memorabele momenten te beleven.

Ben je dus op zoek naar een blijvende herinnering aan die speciale dag en een betekenisvol moment samen met familie en vrienden, om het leven te vieren? Kies dan voor een verjaardagsbos.

Interesse?

Dit is hoe het verdergaat:

  1. Je vult het fomulier in in.
  2. Wij krijgen je aanvraag binnen en maken voor jullie een persoonlijke webpagina.
  3. Wij sturen je de link naar jouw persoonlijke webpagina, deze link plaats je op jouw verjaardagskaartje.
  4. We sturen op regelmatige basis updates van de binnengekomen donaties en booschappen.
  5. Wij laten je weten wanneer de plantactie zal plaatsvinden.