Herdenkingsbos

Het verlies van een dierbare is een litteken dat nooit verdwijnt en velen raakt. Je kunt er niet omheen of overheen, je moet er doorheen. Één manier om er doorheen te komen is door rust te vinden in de natuur, in een bos.

Daarom biedt BOS+ sinds kort de mogelijkheid om voor jouw dierbare een herdenkingsbos aan te planten. Dit bos wordt aangelegd samen met familie en vrienden, een gelegenheid om samen het leven van jullie dierbare te vieren en terug te denken aan alle mooie  momenten samen. Het planten van een bos in intieme kring zet je bovendien in beweging, niet alleen fysiek, maar ook geestelijk, wat jullie ruimte geeft om het verdriet te verwerken.

Een bos is niet enkel een daad van liefde of een levende herinnering, het fungeert bovendien als natuurlijke filter voor fijn stof en schadelijke gassen in de lucht. Tot slot is het ook een mooie plaats om samen in te vertoeven, herinneringen van je dierbare boven te halen of nieuwe momenten te beleven.

Ben je dus op zoek naar een levende herinnering en een betekenisvol moment samen met familie en vrienden, om het leven van je dierbare te vieren en te herdenken? Kies dan voor een herdenkingsbos.

Interesse?

Dit is hoe het verdergaat:

  1. Je vult onderstaande vragenlijst in.
  2. Wij krijgen je aanvraag binnen en maken voor jullie een persoonlijke webpagina.
  3. Wij sturen je de link naar jouw persoonlijke webpagina, deze link plaats je op een uitnodiging aan vrienden en familie.
  4. Wij sturen op geregelde tijdstippen een overzicht door van binnengekomen donaties en boodschappen.
  5. Wij laten je weten wanneer de plantactie zal plaatsvinden.