Geboortebos

Een geboortebos voor de toekomst

BOS+ heeft al enkele jaren ervaring met het aanplanten van geboortebossen. Het idee om aan je kind een bos te schenken in de plaats van een berg met babyspullen, is bovendien aan een opmars bezig.

Meer en meer ouders begrijpen het belang van bos en bomen, niet alleen voor ons en nu, maar ook en vooral voor later en toekomstige generaties. En wat is nu een betere gift dan een gezonde toekomst?

Bossen fungeren bovendien niet alleen als een natuurlijke filter voor fijn stof en schadelijke gassen in de lucht, het zijn ook gewoon heerlijke plaatsen om in te spelen, te ravotten en memorabele momenten in te beleven.

Ben je dus in blijde verwachting van een kindje en wil je graag iets anders op jouw geboortekaartje dan de traditionele geboortelijst, kies dan voor een geboortebos.

Voor het aanplanten van het bos wordt bovendien een gezamenlijke plantactie georganiseerd. Deze onvergetelijke dag, waarop al jouw vrienden en familie worden uitgenodigd, staat volledig in het teken van je telg en brengt al je dierbaren samen om zijn of haar geboorte te vieren.

Interesse?

Dit is hoe het verdergaat:

  1. Je vult het formulier in.
  2. Wij krijgen je aanvraag binnen en maken asap een persoonlijke webpagina voor jou klaar waarop mensen kunnen doneren.
  3. Wij sturen je de link naar jouw persoonlijke webpagina, deze link plaats je op het geboortekaartje.
  4. Wij sturen je op geregelde tijdstippen een overzicht van de binnengekomen donaties en boodschappen.
  5. Wij laten je weten wanneer de plantactie zal plaatsvinden.