Bedanktmerci

Draag je boompje bij; steun het Heldenbos

Laten we samen een bos planten. Als groeiend eerbetoon en levende herinnering aan de inzet van alle zorgdragers die aan de slag blijven om de boel draaiende te houden in deze crisis, zichtbaar én achter de schermen.

Ze verdienen dat, want zonder hen valt alles stil.

Jullie kunnen samen met bedanktmerci en BOS+ jullie appreciatie en dankbaarheid voor al die helden uiten. Helaas kunnen we ze niet allemaal individueel belonen of eren, maar collectief kan het wel.

Structurele steun aan de zorgsectoren moeten we aan de overheid overlaten. Maar wij als bevolking kunnen wel zelf voor een symbool zorgen. Laten we een monument oprichten voor de zorgdragers, als blijvende herinnering. Geen monument van steen of brons, maar iets dat leeft en groeit. Jullie Heldenbos.

Net zoals de zorgdragers tijdens deze gezondheidscrisis dé steunpilaren zijn in onze samenleving, zijn bossen en bomen cruciaal voor een gezonde en groene leefomgeving. Bos is daarenboven ook nog eens een toptechnologie om het klimaat te regelen: bomen nemen namelijk CO2 uit de lucht en zijn echte koolstofreservoirs.

Doe dus een duit in het zakje. We staan allemaal voor moeilijke tijden, maar 1 euro kan je hopelijk wel missen. Of misschien wat meer. Beslis zelf maar.

Geen Payconiq = geen probleem.

Betaal hieronder met Bancontact, Mastercard of IDEAL.