Driedaagse trektocht

Ga mee op een avontuurlijke driedaagse trektocht; ervaringsleren in de Ardense bossen

Via een avontuurlijke staptocht in de natuur gaan we met 12 deelnemers op pad. Het bos en de natuur vormt drie dagen lang onze habitat waarin we slapen, koken en samen zijn. We ontdoen ons van alle ballast en plooien ons terug op wat we écht nodig hebben. Zo gaan we in verbinding met de natuur en met elkaar.

We gaan op tocht; enkel het begin- en eindpunt ligt vast, daartussen is er ruimte om op verkenning te gaan.

Een tocht naar binnen, naar onze eigen belevingswereld. Wat we samen beleven vormt de basis om naar onszelf te kijken. We nemen de tijd om bewust te ervaren wat de verschillende activiteiten met ons doen en we delen onze ervaringen in de groep.

Deze trektocht brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Door uit je comfortzone te gaan, en ongekende soms spannende situaties te exploreren, vergroot je je veerkracht.

Met een open blik, in contrast met de natuur en met anderen, leer je jezelf beter kennen. Hoe je reageert, wat je raakt, waar je grenzen liggen, wat je bewondert, ... - met die inzichten gaan we aan de slag. Door vertrouwd te raken met wat er allemaal in jezelf speelt, kom je tot zelfvertrouwen.

Aangezien de natuur onze gastheer is, zoeken we naar een minimale impact op onze omgeving.

Inschrijven

het maximum aantal inschrijvingen voor deze activiteit is bereikt. Indien u toch wil deelnemen, kan u zich nog inschrijven op de wachtlijst. We houden u dan op de hoogte van eventueel vrijgekomen plaatsen. 

Ik schrijf me in op de wachtlijst

85260192_579249212807135_7738308479181389824_n.jpg

Het weekend wordt begeleid door Daisy, Wim en Zynke in het kader van de opleiding Adventure Education - Odisee.

https://www.odisee.be/nl/adventure-education

Praktisch

Het maximum aantal inschrijvingen voor deze activiteit is bereikt. Indien u toch wil deelnemen, kan u zich nog inschrijven op de wachtlijst. We houden u dan op de hoogte van eventueel vrijgekomen plaatsen. 

Voor wie? Iedereen (18+) met een open blik en goesting om 3 dagen de natuur in te trekken.

Deelnameprijs: 120 euro, eten inbegrepen.

Locatie: België, provincie Luxemburg - omgeving Saint-Hubert (bereikbaar met de trein, exacte locatie wordt later meegedeeld)

Data: Vrijdagochtend 17 tot zondagavond 19 april 2020 (2 de weekend van de paasvakantie)

Overnachting: in tenten op bivakplaatsen (je dient zelf tent en slaapgerei te voorzien)

Meer info: zynke@hotmail.com