Contact

Secretariaat

De kantoren van BOS+ zijn gelegen in de Geraardsbergsesteenweg 267, Gontrode. Bekijk hier de wegbeschrijving.

Algemeen e-mailadres: info@bosplus.be
Telefoonnummer: 09 278 65 66 // OPGELET: wegens de huidige coronamaatregelen is er momenteel een minimale bezetting op onze kantoren. Indien u contact wil opnemen met ons is het dus aangeraden een email te sturen. 

Een lijst van alle medewerkers vind je hier.

Openingsuren

Elke weekdag van 9u tot 16u.

Stage bij BOS+

Tientallen studenten liepen al stage ten kantore BOS+. Daarbij kregen zij een heel gamma aan taken voorgeschoteld: uitgebreide bosbeheerplannen schrijven, educatieve paketten ontwikkelen, de website vormgeven, meewerken aan beleidsdossiers...

Stagiair Tomas Van Iseghem, student bachelor agro- en biotechnologie optie groenmanagement (Hogeschool Gent):

Mijn belangrijkste taak tijdens mijn stage bij BOS+ was het opstellen van een uitgebreid bosbeheerplan van een CO2-bos in Houthalen-Helchteren. Dat was een zeer interessant stage-onderwerp voor studenten binnen mijn richting. Het hortelbos bestaat niet alleen uit nieuw aanplantingen, kleine delen waren al ouder bos. Dit maakte mijn takenpakket nog gevarieerder en interessanter. De stage bood een goede afwisseling tussen literatuuronderzoek, schrijven, werken met GIS, inventariseren en gegevens verwerken. Tijdens de eerste helft van mijn stage was het plantseizoen nog bezig. Mee plantacties begeleiden (van chocomelk uitschenken over kinderen uitleggen hoe je een boom plant tot zelf bomen in de grond steken) was een zeer aangename afwisseling met het bureauwerk! Achteraf kan ik terugblikken op een gevarieerde en interessante stage in een goede werkomgeving.

Afhankelijk van de periode en de lopende projecten hebben we bij BOS+ altijd een aantal stage-onderwerpen in de aanbieding. Interesse? Stuur ons een mailtje met je motivatie en CV. 

Voor stages in België: sanne.vandenberge@bosplus.be of +32 (0)9 278 65 66

Voor stages in onze partnerlanden: pieter.vandesype@bosplus.be of +32 (0)9 278 65 66