Walk The Future.jpg

Hallo iedereen, wij zijn Josephine, Paulien, Helena & Karen.

Vier vriendinnen met een missie!

Het komende jaar gaan wij samen 2500km wandelen en hopelijk €2500 inzamelen om 125 bomen te planten!  

De aarde heeft onze hulp nodig. Dat is wel duidelijk, toch? Mocht je dat nog niet zijn opgevallen... Kijk eens goed om je heen: Hoeveel afval zie jij rondslingeren? Hoeveel bomen werden er al gekapt in het bos waar je vroeger speelde? Hoeveel auto's rijden er rond? 

Hoeveel dieren worden er elke dag gedood zodat er iets lekkers op ons bord ligt? Hoeveel mensen sterven er aan kanker, aan COVID19, aan longziektes, psychologische aandoeningen,...? Hoeveel tijd hebben wij nog nodig om te beseffen dat de aarde roept dat het (bijna) te laat is? Althans voor de mensheid, niet voor de aarde. Die redt zich wel. En als we op deze manier voort doen, nog het liefst zonder ons. 

Maar het kan anders... We kunnen -samen- zorg dragen voor de aarde, en bijgevolg ook voor elkaar. Want, een betere leefomgeving betekent meer natuur, meer zuurstof, minder CO2, minder ziektes,... 
Onze missie zal geen wereld kunnen veranderen. Maar we willen er graag aan bijdragen.

We doneren aan BOS+ want: BOS+ zet zich in voor het (her)aanplanten van bossen in Vlaanderen, Amerika en Afrika. Bossen, die elke dag in voetbalveldformaat verdwijnen, zijn de basis van ons ecosysteem! Minder bomen, minder zuurstof, meer CO2, minder plaats voor alle dieren, meer plaats voor ziektes, industrie, massaproductie,... Meer bomen zijn dus de basis voor een betere levenskwaliteit! 

We wandelen ook voor tante Rita, omdat zij de oneerlijke strijd verloor tegen kanker. Maar ook voor iedereen die een dierbare aan deze vreselijke ziekte verloor of er op dit moment tegen vecht. Het kan anders, het moet anders! 

Wij hopen dat elke kilometer die wij wandelen minstens een euro waard is zodat wij aan het einde van ons jaar minstens 125 bomen kunnen laten aanplanten door BOS+ ! 
 SAMEN kunnen we zorg dragen voor de aarde en voor elkaar! 
Dankzij jouw hulp kunnen wij onze bijdrage doen. 

Terug

Walk The Future

Sponsor Walk The Future

Persoonlijke informatie

Volg de dames op hun tocht

Volg de 4 vriendinnen op Facebook: https://www.facebook.com/wlk.the.future

Hallo iedereen, Fijn dat je deze pagina bezoekt. Wij zijn Josephine, Paulien, Helena & Karen. Vier vriendinnen met een...

Geplaatst door Walk the future op Zaterdag 17 oktober 2020

Mooi initiatief, goed bezig!!!

- Lieselot Vanhoutte -

Go ladies! Knuffel.

- G -

4 topgrieten met een bijzonder groot hart voor de natuur! Love it!! Xxx

- Katrien Hofkens -

Heerlijk dat 4 enthousiaste meisjes zich inzetten voor de natuur. Veel wandelplezier samen!

- Patje en Jossy -

Zo prachtig dat jullie dit initiatief hebben genomen dames! Geniet van jullie wandelingen samen, van de mooie natuur en de bossen wetende dat jullie die nog een stukje mooier maken voor ons allemaal!

- Carine Spiloes -

Goed bezig!!
- Janneke Buyssens -