Amor Mundi Foto@4x.png

Amor Mundi is een positieve post-apocalyptische roman geschreven door Steven ‘Low Impact Man’ Vromman.

Vandaag ziet de toekomst van de wereld er misschien somber uit, maar hoeft dat per se zo te zijn? Hoe zou een ander verhaal eruit kunnen zien? Een verhaal waarin samenwerking en verbinding de bovenhand krijgen? Een verhaal waarin we onze relatie met de natuur herzien? Deze unieke toekomstroman schetst een mogelijk scenario.

Korte inhoud

In Amor Mundi blikt Man Bashar Vande Putte terug op de periode 2025-2052. De klimaatverstoring slaat toe, een nucleair conflict en een pandemie maken de uitdaging compleet. Individuen en gemeenschappen reageren op uiteenlopende manieren op dit ‘rad van onfortuin’. Hoopgevende initiatieven ontwikkelen zich, terwijl op andere plaatsen conflicten losbarsten. Man groeit op in BeterGent en maakt de omwentelingen vanop de eerste rij mee. Uiteindelijk zal hij zelf een belangrijke rol spelen in de historische keuze die de mensheid maakt. Welkom inde wondere wereld van lintbebossing, geenrichtingsstraten, zelfslachtboerderijen, hitte-tapijten, collapsonauten, regenbommen, veganitariërs, droomkwekerijen en katrolwoningen.

Kerstcadeau

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Dan is dit boek misschien wel een optie.

via het platform van Voor De Kunst lanceert Steven Vromman een crowdfundingsactie, waarbij hij voor iedere vier boeken dat hij verkoopt, 1 vierkante meter bos wil financieren. BOS+ plant de boompjes!

Voor een donatie van €200 of meer, komt de schrijver in levende lijve bij jou thuis een live voorstelling geven en een gesprekje voeren.

Steun dit initiatief

Terug

Amor Mundi