Loop samen met BOS+ 20km door Brussel

Banner_20km2.pngvrijdag 26 januari 2018 14:17

Ben jij sportief en solidair en heb je zin om een grootse uitdaging aan te gaan? Zamel dan zoveel mogelijk geld in voor BOS+ en versterk vervolgens ons loopteam.

Ben jij sportief en solidair en heb je zin om een grootse uitdaging aan te gaan? Zamel dan zoveel mogelijk geld in voor BOS+ en versterk vervolgens ons loopteam tijdens de 20 km door Brussel op 27 mei.

Hoe werkt het?

Heel simpel: schrijf je NU in bij ons; je hebt nog tot 13 maart om dat te doen. Wij doen vervolgens het nodige om jou in te schrijven voor de 20km door Brussel.

Deelnamevoorwaarden 20km door Brussel met BOS+

De deelnameprijs bedraagt € 30. Hiermee betalen we jouw inschrijving (€ 25), T-shirt, drankjes, etc. Daarnaast vragen we aan elke deelnemer om geld in te zamelen ten voordele van BOS+. Laat je sponsoren en draag zo je boompje bij, met slechts € 50 maak je ons al heel blij! De link naar het sponsorformulier kan je hier terugvinden.

Wees zeker van je inschrijving en trek je verder niets aan van de praktische zaken

BOS+ zorgt voor:

  • je rugnummer
  • je inschrijving
  • een leuk BOS+ T-shirt
  • frisse dranken en gezonde snacks
  • accommodatie voor en na de run (tijdens de run kan je je spullen veilig achter slot achterlaten)
  • een verzamelpunt op korte afstand van de startblokken

PS: wanneer een sponsor je met meer dan € 40 steunt, is het voor hem/haar interessant om dat rechtstreeks te storten op rekening van BOS+ Vlaanderen vzw (BE57 7310 0909 4935, BIC: KREDBEBB). Giften vanaf 40 euro zijn immers fiscaal aftrekbaar. Een tip om je sponsorgeld wat op te krikken: laat je trainingskilometers ook sponsoren!

Waarom lopen voor BOS+?

Bos en bomen leveren cruciale ecosysteemdiensten en dragen bij tot een betere samenleving. Willen we een leefbare wereld voor mens, plant en dier, dan zijn er grotere inspanningen nodig rond het behoud, het duurzaam beheer en de uitbreiding van onze bossen. Vind jij ook zoals BOS+ dat bossen een cruciale rol spelen in een duurzame ontwikkeling? Loop dan mee de 20km van Brussel en steun de strijd van BOS+ voor meer en beter bos in Vlaanderen en de tropen. 

« Terug