De gratis escaperoom van BOS+ trekt naar Brussel

MicrosoftTeams-image.pngwoensdag 29 september 2021

Tijdens de maanden augustus en september vond je de escaperoom van BOS+ in de catacomben van het Geraard De Duivelsteen. Een unieke locatie voor een bijzonder spel. Deelnemers kregen de opdracht om binnen de tijd een update te stoppen en zo meer dan 400 miljoen smartphones van de afvalberg te redden. Ruim 450 mensen gingen de uitdaging aan en slaagden in hun opzet. Via opdrachten kwamen ze meer te weten over de impact van hun smartphone op mens en milieu.

Na afloop van het spel kregen de deelnemers extra uitleg over de puzzels die in de ruimte verborgen lagen: allemaal hadden ze een link met het productie- of recyclageproces van de smartphone.

We kunnen kort stellen dat de opening van de escaperoom in Gent een groot succes was. Met veel plezier kunnen we verkondigen dat de escaperoom binnenkort de deuren opent in Brussel (Cinoco, Sint-Jans-Molenbeek). Vanaf midden oktober kan je ons daar bezoeken. Klik hier voor meer info.

Gratis inschrijven doe je hier 👇

Het project Re-Connect kwam tot stand dankzij de financiële middelen van Brussels International, Vlaanderen Circulair en DGD en de fijne samenwerking met Catapa en De Transformisten.

logo-Reconnect (002)                     Logo zwart (1)     

CATAPA  VC logo liggend NL (2)

    NBV   Logo_De-Transformisten_rood-blauw_voor-DIGI   CBD_logo_NL_RGB

  MicrosoftTeams-image (1)

« Terug