Speel-eet-beleefbos waar zelfs de minister van smult

Kattenbos Lommel - Wandelen in Limburg.jpgdonderdag 06 mei 2021 09:56

Wil je weten hoe leuk een speel-eet-beleefbos kan zijn? Kinderboerderij Diggie houdt op 8 mei een openpoortdag voor iedereen die graag speelt, eet en beleeft.

Opening Speel-Eet-Beleefbos op kinderboerderij Diggie: 8 mei 

De afgelopen twee jaar plantte BOS+ samen met 5 jeugdverblijven een speel-eet-beleefbos aan op hun terreinen. Een wat? Een speel-eet-beleefbos is exact zoals het klinkt. Het zorgt ervoor dat een terrein speelser, groener én eetbaarder wordt. Samen met de vrijwilligers van elke plek werd nagedacht hoe zo’n speel-eet-beleefbos er het best zou uitzien. Dat is ook het geval bij kinderboerderij Diggie 

Het speel-eet-beleefbos is daar de afgelopen maanden in alle stilte kunnen groeien. Het is klaar om ontdekt te worden door spelende kinderen en dat gebeurt komende zaterdag 8 mei voor het eerst! Na lange tijd kan Diggie de deuren opnieuw openzwaaien voor het brede publiek. Ze organiseren dan ook samen met BOS+ een openpoortdag waar buiten spelen en het nieuwe speel-eet-beleefbos centraal staan. Heel wat mensen zijn benieuwd, zelfs minister van Jeugd Benjamin Dalle komt een kijkje nemen en zal het speel-eet-beleefbos officieel openen. 

 
Ga op ontdekkingstocht langs de buitenspeelgeheimen van Diggie, geniet van een hapje en drankje in je eigen bubbel en volg de grote opening van het Speel-Eet-Beleefbos! 

Inschrijven is verplicht, je kunt kiezen voor een bezoek op de Open Poort in 3 tijdzones: 
*13h-14h30: tijdzone 1 
*14h30-16h: tijdzone 2 
*16h-17h30: tijdzone 3 

 • COVID-MAATREGELEN 
  *Aanwezigheid op de boerderij wordt beperkt tot 50 personen. 
  *Samenscholingen tot max 4 personen zijn toegelaten 
  *Elke persoon ouder dan 12 jaar moet op de boerderij een mondmasker dragen, en een lid per bubbel moet zich bij aankomst registreren. Www.diggie.be/privacy 
  *Blijf beter thuis als je je ziek voelt of voelde, je een risicocontact had, etc. 
  *Er wordt voldoende mogelijkheid tot handhygiëne voorzien. 

Schrijf je hier in 

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door:

Kinderboerderij Diggie mede mogelijk door O-VL en Vla

En sponsoring van Duvel

Duvel - banner-bos_V2

Credit coverfoto: www.wandeleninlimburg.be 

« Terug