Zoektocht naar de otter en de bever (voor kleine stappers)

Vilda_63345_Yves_Adams__Otter.jpgmaandag 30 november 2020 10:00

Klein-Willebroek, 3km, kindvriendelijk

Het decor van deze wandellus bevindt zich in het natuurgebied Broek de Naeyer, waar enkele beverfamilies wonen en ook de otter reeds is gespot. Dankzij infopanelen ...

Het decor van deze wandellus bevindt zich in het natuurgebied Broek de Naeyer, waar enkele beverfamilies wonen en ook de otter reeds is gespot. Dankzij infopanelen en doe-opdrachten kom je onderweg alles te weten over je nieuwe lievelingsdieren. De wandeling is ideaal als gezinsuitstap, maar eveneens interessant om met vrienden of de jeugdbeweging te doen.

Het vertrekpunt bevindt zich aan het Sashuis in Klein-Willebroek. Hier pik je een sleutel op waarmee je de kistjes onderweg kan openen om de doe-opdrachten uit te voeren. Ook de gratis brochure 'Otters en bevers op het spoor, knagende vragen, scherpe antwoorden' inclusief twee uitbreidingslussen en informatie over het otter-bevereiland, kan je hier verkrijgen. Als het Sashuis gesloten is, haal je sleutels en brochure af bij het nabijgelegen eet- en dessertcafé Sachhetti's.

  • Startplaats: Sashuis, Sasplein 18, 2830 Klein-Willebroek
  • Lengte: 3km

DE ROUTE

 

« Terug

Archief > 2020 > november