De Gavers wandelroute

Vilda_136897_Yves_Adams__De_Gavers_in_Geraardsbergen.jpgdonderdag 05 november 2020 16:29

Geraardsbergen, 4.3km, kindvriendelijk, verhard

Deze wandeling mag absoluut niet ontbreken wanneer we het over kindvriendelijk wandelen hebben. Water, bos en dieren? Vink ze allemaal ...

Deze wandeling mag absoluut niet ontbreken wanneer we het over kindvriendelijk wandelen hebben. Water, bos en dieren? Vink ze allemaal maar af op je checklist.

De Gavers Wandelroute leidt je zo’n kleine vijf kilometer doorheen provinciaal sport- en natuurgebied De Gavers. Je wandelt hier over zeer toegankelijke paadjes, die ook goed geschikt zijn voor rolstoelgebruikers en buggy’s.

Je komt hier ook verrassend dicht bij de natuur. Watervogels vliegen over je hoofd terwijl je probeert ze te herkennen. Is dat een reiger die aan de oever staat? En sprong daar nu net een vis boven het wateroppervlak? Je kindjes kijken zich hier de ogen uit.

Behalve een fijne plek voor kindvriendelijke wandelingen, is De Gavers ook een sport- en recreatiedomein. Dat opent natuurlijk een wereld vol mogelijkheden als het op avontuur aankomt. In de zomer kan er gezwommen worden in de openluchtvijver. Maar er is ook een leuke speeltuin en er zijn zelfs gocarts.

Het volledig aanbod gaan we hier niet voor je opsommen – je vindt het op de website van het domein. Maar laten we zeggen dat zelfs de meest koppige, tegendraadse bengel hier in geen tijd overstag gaat. Geweldig!

  • Startplaats: Onkerzelestraat, Geraardsbergen
  • Lengte: 4.3km
  • Reliëf: vlak

DE ROUTE 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

#2suns #starburst #degaversgeraardsbergen #toerismeoostvlaanderen #toerismegeraardsbergen #vlaanderenvakantieland #instagbergen

Een bericht gedeeld door softmarmotte (@softmarmotte) op 2 Sep 2020 om 3:45 (PDT)

« Terug

Archief > 2020 > november