Vul de enquête in en ga mee op onderzoek waarom we de afgelopen periode meer dan ooit onze parken en bossen hebben bezocht

Ouffet9.jpgdonderdag 11 juni 2020 17:11

Tijdens de "lockdown" zagen we veel meer mensen bossen en parken bezoeken. Wie zijn 'we'? Waarom doen we dat en zullen we dat ook nog doen nu de maatregelen versoepeld zijn? VUB, European Forest Institute, BOS+, Bruxelles Environment - Leefmilieu Brussel en andere partners van het #CLEARINGHOUSE #h2020-project zoeken uit hoe dat komt. We hebben jouw mening nodig, zodat we onze openbare groene ruimte kunnen aanpassen.

Invullen duurt maar 7 minuten.  

Ik wil de vragenlijst invullen 

Hoewel onze samenleving - en bijgevolg onze manier van leven - drastisch is veranderd wegens COVID-19, zet de pandemie ook de relatie tussen mens en natuur in een ander daglicht. De strenge opgelegde maatregelen hadden enerzijds als doel mensen maximaal te beperken in hun verplaatsingen, maar toonden anderzijds ook het potentieel van groene ruimte en stadsbossen om het mentale en fysieke welzijn van mensen te verbeteren en om de onrechtvaardigheden die onze maatschappij karakteriseren aan de oppervlakte te brengen. Binnen deze achtergrond wil deze enquête informatie verzamelen over hoe het gedrag en de houding van burgers veranderde in verschillende steden over de hele wereld gedurende deze moeilijke tijden.

De vragenlijst bestaat uit 6 delen
1. Algemene
2. Uw gewoonten voor en tijdens de quarantaine vergelijken
3. De veranderingen tijdens COVID-19 in kaart brengen
4. Na de COVID-19 pandemie
5. Persoonlijke gegevens
6. Conclusie

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5-10 minuten.

De vragenlijst is anoniem en de gegevens worden geaggregeerd behandeld.

Wil je meer te weten komen over het CLEARING HOUSE-project? Neem dan zeker eens een kijkje op de website http://clearinghouseproject.eu/

Dit project is gefinancierd door het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie in het kader van subsidieovereenkomst 821242.

« Terug