‘That’s Wild’: documentaire met jongeren die oog in oog komen te staan met ongerepte natuur en zichzelf

mpaq7abqupmm4ayemakd.jpegvrijdag 20 december 2019

BOS+ stelt voor: “That’s Wild”, een langspeeldocu van Peltenaar Michiel Thomas die het inspirerende verhaal vertelt over drie kansarme stadskinderen uit Atlanta (VS), die de uitdaging aangaan om vier bergtoppen te trotseren in de wildernis van Colorado.

Tijdens de onvergetelijke tocht staan de jongeren niet enkel oog in oog met de ongerepte natuur, maar ook met zichzelf… In deze avontuurlijke film staan thema’s als persoonlijke groei, maatschappelijke diversiteit en de wonderen van moeder natuur centraal. 

“That’s Wild” is de tweede langspeeldocu van Peltenaar Michiel Thomas. “Het is een Amerikaanse film, maar het verhaal is vast en zeker universeel herkenbaar, ook in Vlaanderen,” vertelt de 33-jarige regisseur. “That’s Wild” brengt kwetsbare jongeren met een diverse achtergrond samen en het verhaal motiveert om de natuur in te trekken voor een gezonde geest in een gezond lichaam.” Deze maatschappelijke doelstellingen vallen mooi samen met de ambities van BOS+ en daarom steunen wij Michiel graag met het realiseren van deze veelbelovende docu.

Documaker Michiel heeft nog 22.000 EUR nodig om de afwerking van de film te financieren. "De middelen zijn nodig voor de technische finalisering van de documentaire, het verzorgen van Nederlandse ondertiteling, de inzendkosten naar wereldwijde filmfestivals en promotiemateriaal.”

Wie zijn of haar steentje wil bijdragen kan storten naar Michiel Thomas op het Belgische rekeningnummer 001-3254116-36 of via PayPal naar michielthomas@hotmail.com.

Voor meer informatie, video’s en foto’s kan je terecht op de website www.thatswilddoc.com of op sociale media @thatswilddoc. Bekijk hier de trailer:

« Terug