Loop 20 km mee met Wouter Deprez, voor meer en beter bos in Vlaanderen

Naamloos-2.pngmaandag 04 maart 2019 15:22

Dit jaar loop je met de BOS+ delegatie in het gezelschap van een der grappigste specimens van onze mensensoort. Wouter Deprez is een all-round goedgeluimde kerel en houdt ervan om te lopen voor meer en beter bos in Vlaanderen en de tropen! Hij loopt daarom mee ten voordele van BOS+. Nu jij nog, want we zijn nog op zoek naar de djembémuziek-meerwaardezoeker, de lege-flesjesopraper, de boomkostuumloper en de Homo Non-competitivus.

Zorg jij mee voor (bio-)diverse loopteam in de geschiedenis van de 20km?

Of gewoon een hart voor bossen én sportief? Loop dan mee met BOS+ op de 20 km door Brussel op zondag 19 mei! Laat je sponsoren en zorg zo voor de toekomst van het bos in Vlaanderen en de tropen!

Hoe werkt het?

Schrijf je in via onze pagina en engageer je daarbij om minstens 100 euro aan sponsoring in te zamelen voor BOS+.

Ik loop mee

Praktisch

Kostprijs voor inschrijving: 30 euro (25 euro naar 20 km voor Brussel + 5 euro voor alle omkadering door BOS+).

Daarnaast engageer je je om minstens 100 euro aan sponsoring in te zamelen voor het bos.

Schrijf je in via volgende link. Je inschrijving is pas compleet als je 30 euro deelnamegeld gestort is, voor het sponsorgeld is er tijd tot 19 mei.

BOS+ zorgt voor

  • Water en gezonde snacks
  • Loop-T-shirt van BOS+
  • Rugnummer en inschrijving
  • Accommodatie voor en na de run (toilet, omkleedruimte, ruimte om je spullen veilig achter te laten)
  • Verzamelpunt dicht bij de startblokken

Ik schrijf me in

Bedrijven

Wil je als bedrijf wel eens iets meer doen voor onze bossen? Schrijf je dan met een bedrijfsteam in voor de 20 km met BOS+. Wil je graag nog specifieke info over wat je als bedrijf kan bijdragen? Meer info via pascal.huybrechs@bosplus.be

Wat gebeurt er met jouw geld?

Jouw centen worden integraal in het klimaatbossenfonds gestopt. Met het klimaatbossenfonds wil BOS+ samen met wakkere burgers, met bezorgde middenveldorganisaties en met bedrijven, de noodzakelijke verandering waarmaken op het terrein, ruimte creëren voor nieuwe bossen en groenvoorzieningen die Vlaanderen echt helpen wapenen tegen de klimaatcrisis. Klik hier voor meer informatie over het klimaatbossenfonds. 

« Terug