Nog slechts twee dagen te gaan voor de warmste veiling BOS+

Untitled design (2).pngvrijdag 21 december 2018 08:59

Ook dit jaar organiseert BOS+ een warmste veiling. En wat voor een! We zijn maar wat fier dat Bert Gabriëls en Buscemi hun werk aanbieden ten voordele van BOS+. Al dansend het nieuwe jaar inzetten voor meer en beter bos? Een voorstelling van Bert Gabriëls bij jou thuis terwijl je onze bossen een hart onder riem steekt? Het kan! 

De veiling loopt tot en met zondag 23 december om middernacht. Na deze datum zullen de biedingen niet meer aanvaard worden.

Bert Gabriëls bij jou thuis? 

Een warmste benefiet optreden van Bert Gabriëls bij u thuis, voor uw vereniging of in uw bedrijf ten voordele van BOS+ ? Comedian Bert Gabriëls, bekend van Zonde van de Zendtijd, Advocaat van de Duivel en vele andere programma's, brengt een optreden speciaal voor u en uw vrienden, familie, collega’s,…. De opbrengst van deze veiling zullen we bij BOS+ gebruiken voor meer en beter bos in Vlaanderen en de wereld. 

Datum, duur (tot 1 ½ uur) en thema kan in overleg worden bepaald. Voor het optreden gelden een aantal minimumvoorwaarden qua zaalopstelling, licht en geluid die door de bieder worden geregeld. Deze kunnen opgevraagd worden bij BOS+ 

Buscemi achter de DJ-booth ten voodele van BOS+

Ben je klaar voor een wild en fascinerend feest met Buscemi achter de draaitafels? Hij speelde dit jaar voor de derde keer op het befaamde Tomorrowland Festival. Hij speelde in het verleden ook al samen met Faithless en Camelphat en op het Electric Castle Festival met headliner Saint-Germain in Roemenië.

U biedt hier op een draaiset van één uur met DJ Buscemi. De plaats alsook de datum van het optreden wordt later in onderling overleg vastgelegd.

De bieder zorgt voor een zaal en volgend materiaal:
2 pioneer cdplayers nexus cdj 2000
1 pioneer mixing desk dj800
2 monitors for dj

« Terug