Dans in het Bos - 14 oktober

Facebook-banner.pngmaandag 01 oktober 2018

Op 14 oktober duiken BOS+ en de dansers van de Koninklijke Balletschool Antwerpen weer het bos in. Voor de tweede keer dit jaar nemen we u mee voor een verrassende en unieke dansvoorstelling doorheen het Peerdsbos in Brasschaat. Na de succesvolle editie van dit voorjaar neemt Jori Kerremans ook nu weer de artistieke leiding. 

Dans in het Bos is meer dan een walk in the park. De dansers gaan naadloos op in een uniek decor van imposante beuken, terwijl het publiek zelf het gevoel krijgt inherent deel uit te maken van deze prachtige natuurlijke omgeving. Een mix van hedendaagse met klassieke dans in een majestueus bosdecor prikkelt zowat alle zintuigen. Een intense verweving tussen mens, cultuur en natuur.

Verwacht u aan artistieke expressie die klassiek met hedendaags combineert, die reflecteert en doet reflecteren over de cyclus van het leven, over de intense verweving tussen mens en natuur, die zich uitdrukt over elementen zoals de kracht én kwetsbaarheid van die zwijgende reuzen die bomen zijn, over de verscheidenheid van alles wat daartussen leeft, over het karakter en voorkomen van water, … Een breed palet aan natuuruitingen vormt zo de bouwstenen van deze organische en menselijke choreografie, van de hand van Jori Kerremans en Laurent Drousie.

Dans in het Bos is een initiatief van BOS+, Jori Kerremans en de Koninklijke Balletschool Antwerpen, met steun van Jeugd en Dans vzw en het Agentschap voor Natuur en Bos. 

Meer weten en inschrijven

Bekijk hier de trailer van Dans in het Bos

PRAKTISCH 

De voorstelling gaat door op zondag 14 oktober 2018 van 15u30 tot 16u30. Probeer zeker 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. Kom bij voorkeur te voet, met de fiets of openbaar vervoer. Wie met de wagen komt, komt zeker best op tijd. Parkeren op zondag is namelijk geen sinecure in het Peerdsbos.

De voorstelling start ter hoogte van restaurant De Melkerij in het Peerdsbos (Bredabaan (Plataandreef) 93, Brasschaat - https://goo.gl/maps/ESwSNyq9fE12 ).

INSCHRIJVEN

Schrijf je hier in en betaal vervolgens vijf euro per persoon. LET OP: neem het betalingsbewijs mee op de dag van de voorstelling. Het is tevens ook je toegangsticket.

Meer weten en inschrijven

« Terug