30-30: vier mee op ons slot-event

30 dagen lang30 minuten bewegenin het groen.pngwoensdag 04 oktober 2017 16:55

Bewegen in het groen: goed voor je gezondheid en je humeur. Daarom gaven we op 9 september de aftrap van de 30-30 campagne. Samen met 1.500 deelnemers gingen we 30 dagen lang dagelijks een half uurtje sporten in de natuur.

We sluiten deze succesvolle campagne af op zondagnamiddag 8 oktober met een spetterend slotevent in domein Puyenbroeck te Wachtebeke.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan. Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht. 
Inschrijven kan via deze link.

Meer info over het programma lees je hieronder.

Praktisch

Zondag 8 oktober van 13.30 uur tot 17 uur

Provinciaal domein Puyenbroeck
Puidonkdreef 1 (parking 2)
9185 Wachtebeke

Op het programma

Keito-meettoestel en motivatiecoach: Benieuwd hoe het gaat met je gezondheid? Het Keito-meettoestel meet in een mum van tijd je lengte, gewicht, BMI, bloeddruk en lichaamsvet. Daarnaast staat onze motivatiecoach klaar om al je vragen te beantwoorden.

Skike: Deze leuke combo van skaten en biken geeft je een complete body workout. Je beweegt je voort op een soort van skeelers met dikke banden. Hierdoor moet je niet op de verharde weg blijven. Twee stokken, vergelijkbaar met nordic walkingsticks, helpen je mee vooruit.

Arrow Tag: Altijd al eens Robin Hood willen spelen? Dan is dit je kans. Neem pijl en boog in de hand en probeer de tegenstanders uit te schakelen voor je zelf geraakt wordt.  Ervaring met boogschieten is niet nodig.

« Terug