DokterBos komt naar jou!

infograph dokter bos_klein.jpgdinsdag 19 september 2017 11:17

Dit najaar is er heel wat commotie rond Bos en Gezondheid. Om dat te vieren geeft BOS+ 5 gratis infomomenten weg. Gedurende drie kwartier geven we je meer achtergrond over waarom bossen goed zijn voor onze gezondheid, en hoe dat mechanisme werkt. Dokter Bos komt naar je toe!

Wil je al een voorproefje? Neem een kijkje op www.30-30.be. Samen met CM motiveren we al meer dan 1.400 deelnemers om dagelijks 30 minuten te bewegen in het groen. Wie zich registreert kan z’n vorderingen bijhouden in een online dagboek, krijgt zicht op allerlei activiteiten en helpt bovendien het 30-30 bos groeien. En natuurlijk is dagelijks bewegen in het groen goed voor je gezondheid en je humeur.

En ook de Week van het Bos vertelt je dit jaar één en ander over de positieve impact van bomen en bossen op de menselijke gezondheid. Sporten in het bos zorgt voor een fikse portie vitamine G(roen).

Interesse in het onderwerp? Boek als de bliksem een info-moment voor jouw vereniging, milieuadviesraad, praatcafé, etc. Wij zorgen voor een spreker, jullie voor een zaal, een drankje en publiek. Deze infomomenten kunnen plaatsvinden in november en december 2017. Boeken kan door een mailtje te sturen met jullie vraag naar rani.bracke@bosplus.be.

« Terug