Geniet van de herfst tijdens de actieve BOSmidweek in de Ardennen

Afbeelding_BOSmidweek.jpgwoensdag 02 augustus 2017 09:01

Van 30 oktober tot en met 3 november organiseren we samen met Gezinssport Vlaanderen de BOSmidweek. Je hoeft niet ver te reizen om te genieten van de prachtige natuur tijdens de herfstperiode. Ontdek de heuvels van Houffalize tijdens een sporenzoektocht of ezeltjeswandeling of leef je uit tijdens onze originele sportactiviteiten.

Verblijf

We verblijven in Vayamundo Ol Fosse d'Outh, in de Ardennen, een prachtige groene omgeving gelegen langs de rivier de Ourthe.

Programma

Tijdens deze bosmidweek staan er een aantrekkelijke avonturenwandeling en een wandeling met ezeltjes op het programma. We bieden je de kans om op verkenning te gaan in het bos en langs het water met een echte Ranger, die je leert hoe te overleven in het bos, vuur te maken… Ook heb je de mogelijkheid om je volledig uit te leven met onze originele sportactiviteiten zoals voetbal, kubb, parachutespelen, hockey…

Prijs

Leden Gezinssport Vlaanderen:
€35 (-4 jaar); €180 (4-11 jaar); €220 (12-16 jaar); €405 (vanaf 17 jaar)

Niet leden Gezinssport Vlaanderen: 
€75 (-4 jaar); €220 (4-11 jaar); €260 (12-16 jaar); €445 (vanaf 17 jaar)

Incl. verblijf in volpension (incl. drank aan tafel), actieve vakantie o.l.v. ervaren hoofdbegeleider en jeugdige animatoren, alle activiteiten incl. gebruik van sportmateriaal.

Meer info & inschrijven

« Terug