Gezocht: grondeigenaars die een bos willen planten

G0020523.jpgmaandag 20 juni 2016 10:46

Met de campagne 10 Miljoen Bomen willen we 10.000.000 bomen planten tegen 2020. We doen dat samen met privé-eigenaars. Heb je nog een stukje liggen? Teken vandaag in en wij helpen je graag met sponsoring en advies.

10 Miljoen Bomen biedt steun aan privé-eigenaars die bos willen aanplanten of uitbreiden. Particulieren en bedrijven geven financiële steun om bossen aan te planten. Dat werkt als volgt: wij zoeken bedrijven die een bos willen sponsoren. Met dat sponsorgeld stappen wij naar grondeigenaars met de vraag of het bedrijf zijn naam mag verbinden aan een bosplantactie op zijn/haar terrein. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak en overleg.

Op die manier kan je tot €2.700/ha extra financiële ondersteuning krijgen, bovenop de bestaande bebossingssubsidies. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met de nodige vergunningen, adviezen, boomsoortenkeuze, terreinvoorbereidende werken,...

We hebben nu al een mooie portefeuille sponsoring ter beschikking, waarmee we volgend plantseizoen minstens 15 hectare (her)bebossingen kunnen ondersteunen. De gronden worden echter steeds schaarser, daarom deze warme, dringende oproep.

De spelregels vind je hier.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op met Sander Van Daele.

« Terug