Schrijf je nu in voor het Bosweekend 2016

bosweekend 2016 bannermaandag 18 januari 2016 11:22

Goed nieuws: BOS+, Gezinsbond, de Gezinsportfederatie en Natuurpunt-CVN slaan de handen in elkaar en organiseren ook in 2016 een gewéldig BOSweekend voor u! Van vrijdag 29 april tot zondag 1 mei 2016 entertainen wij u en uw hele gezin met een ongeziene stroom aan bosactiviteiten. Voor kinderen van 0 tot 100 jaar.

Het arrangement is "all-in": overnachting, eten én activiteiten. Enkel in de bar betaal je zelf voor je drankjes, en wie mee wil mountainbiken en hiervoor een mtb wil huren, betaalt een kleine toeslag.

We verwelkomen je graag op vrijdag 29 april vanaf 18u00, en ons Grote BOSweekend eindigt op zondag om 13u.

Overnachting gebeurt op domein De Bosberg in Houthalen-Helchteren, op gezinskamers met eigen sanitair. Wie zich als single inschrijft, kunnen we samen met iemand anders op een kamer leggen. Wil je toch een kamer voor jezelf? Dat kan, maar dan betaal je wel een supplementje. Beddengoed is ter plekke voorzien en inbegrepen in de prijs. We kiezen voor lekkere vegetarische maaltijden waar ook de kinderen van zullen smullen.

Het BOSweekend biedt je een groot en zeer divers aanbod aan activiteiten aan. Schrijf je dus snel in, dan heb je het meeste kans om al je favoriete activiteiten te kunnen doen. Wil je eventjes nietsdoen of er eens alleen op uittrekken? Geen probleem! Want het bos is er natuurlijk ook om eventjes op het gemakje uit te waaien en te relaxen.

Na je inschrijving ontvang je een mail met betalingsinstructies. Gelieve je inschrijving vervolgens binnen de 5 dagen te betalen, zo niet wordt deze geannuleerd en komen de plaatsen weer vrij voor anderen.

Wij staan alvast HE LE MAAL te popelen om jullie opnieuw te mogen verwelkomen op het BOSweekend!

       

« Terug