Doe zoals Marie: plant bomen

dinsdag 04 augustus 2015 14:16

Doe zoals Marie en plant bomen. "Natuurlijk zijn bomen essentieel voor de natuur en de mensen. Bomen zijn niet alleen mooi om naar te kijken maar in de eerste plaats de longen van de mens", aldus Marie Vinck.

Het nieuwe plantseizoen komt eraan. Van november tot maart kan je naar hartenlust bomen planten. Steek je zelf graag de handen uit de mouwen? Kijk dan hier hoe je te werk moet gaan. Wil je er samen met ons voor zorgen dat er bos bij komt dit jaar? Hieronder zie je hoe dat kan.

Koop een t-shirt

Ben je een boom van een vent of een takkenwijf? Met deze t-shirts zie je er niet alleen stalend uit, voor elk t-shirt planten we ook 3 bomen.

Doe een gift

We hebben jouw steun nog altijd hard nodig om aan bosbehoud, bosherstel en bosuitbreiding te doen. Zowel in Vlaanderen als in het Amazonebekken. Kijk hier welke projecten nog een duwtje in de rug nodig hebben. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Compenseer je autoverkeer of vliegreis

Sinds deze zomer kan je de kilometers die je hebt afgelegd met de wagen of het vliegtuig gemakkelijk omzetten in boompjes. Vul een paar basisgegevens in via Treecological.be en kies of je wilt compenseren over een periode van 1 of 5 of 10 jaar tijd. We planten in Vlaanderen en in Zuid-Ecuador.

« Terug