Gezocht: vrijwilligers met commerciële feeling en een hart voor bos

gezocht.jpgwoensdag 08 juli 2015 14:10

We zoeken iemand die ons wil helpen bij de uitbreiding van onze online boswinkel. Om onze werking te ondersteunen, verkopen we T-shirts met ludieke bosgetinte slogans. Voor iedere verkochte t-shirt planten wij drie bomen. We willen ons assortiment en het aantal verkooppunten graag uitbreiden. Daarvoor kunnen we jouw hulp gebruiken. Taken: bijhouden stock, bestellingen opvolgen, nieuwe verkooppunten zoeken, verkoopstand bemannen op activiteiten/beurzen,... We zijn op zoek naar iemand die graag zelfstandig werkt en zin heeft voor initiatief.

Apart of in combinatie met de vorige functie zijn we ook op zoek naar een vrijwilliger(-ster) voor het updaten van onze perslijst. De juiste contactpersonen bij de pers vinden is van cruciaal belang voor een sterke communicatie. Schep je graag orde in een (lichte) chaos van contactenlijst(en)? Help je graag mee de communicatie rond onze werking te verspreiden naar de juiste mensen? Dan is dit de ideale kans om communicatieve ervaring op te doen aan de andere kant van het nieuws.

Ben je geïnteresseerd in één van deze functies (of allebei), neem dan tegen 31 juli 2015 contact op met Lore Nachtergaele via lore.nachtergaele@bosplus.be.

« Terug