Hart Boven Hard plant een bos

hartbovenhard.jpgmaandag 23 februari 2015 12:39

BOS+ gaat Hart Boven Hard. Wil jij ook zuurstof voor Vlaanderen en haar middenveld? Kom dan mee boompjes planten op zaterdag 21 maart 2015, of stuur ons je Hart-Boven-Hard-wens door.

BOS+ gaat Hart Boven Hard. Wil jij ook zuurstof voor Vlaanderen en haar middenveld? Kom dan mee boompjes planten op zaterdag 21 maart 2015, of stuur ons je Hart-Boven-Hard-wens door. Wij zorgen ervoor dat jouw wens voor een leefbaar Vlaanderen aan een boompje komt te hangen. Geef samen met ons mee het signaal dat het anders moet en dat het Vlaamse middenveld en de Vlaamse natuur niet kapotbespaard mogen worden!

Hart Boven Hard plant een bos! Logisch, want deze beweging zet zich in voor een leefbare samenleving. We vragen zuurstof voor mensen, letterlijk en figuurlijk. En dat doen bomen: ze geven zuurstof, elke dag. Ze maken grijs Vlaanderen groener, leefbaarder, mooier, ... Mens en dier kunnen uitblazen tussen bomen. Ze halen fijn stof uit de lucht en redden daarmee heel wat mensenlevens.

Spring dus in je laarzen en kom op zaterdag 21 maart mee bomen planten in het "Hart boven Hard"-bos in Affligem. Zuurstof boven fijn stof. En een ideale voorbereiding voor de Grote Parade op 29 maart in Brussel.

Draag je boompje bij en meld je hieronder aan. Kan je er niet bijzijn, maar draag je de actie wel een warm hart toe? Geef dan je Hart-Boven-Hard hartenwens hieronder in, wij zorgen ervoor dat je wens aan een boompje komt te hangen op 21 maart.

Praktisch

  • Timing: zaterdag 21 maart 2015, 14u - 17u
  • Locatie: Veldekenslos in Affligem
  • Bereikbaarheid:
    • openbaar vervoer: treinstations Liedekerke (5km), Denderleeuw (5,5 km), Erembodegem (5,5 km), Asse (7,6 km) Aalst (7,6 km, mogelijkheid om Blue bike te huren), Ninove (13 km, mogelijkheid om Blue bike te huren)
    • met de auto: Enkel parkeren langs de Brusselbaan (N9) tussen het kruispunt met de Fosselstraat en de Koudenberg, vandaar nog ongeveer 1 km te voet, via de Bleregemstraat en Veldekenslos, pijltjes van aan de parkeerruimte wijzen je de weg.
  • Vergeet je laarzen en stevige kledij niet! Wij zorgen voor de spades, de bomen, én een opkikkertje voor achteraf.

« Terug