Schrijf je in voor het Grote BOSweekend 2015

bosweekend1.jpgwoensdag 17 december 2014 11:42

Grote BOSweekend van BOS+, Gezinsbond en CVN, van vrijdag 24 tot zondag 26 april 2015. Een weekend om duimen, vingers, polsen en ellebogen bij af te likken, boordevol superleuke activiteiten in en rond het bos! Voor kinderen van 0 tot 100 jaar.

Op deze pagina kan je je inschrijven voor het Grote BOSweekend van BOS+, Gezinsbond en CVN, van vrijdag 24 tot zondag 26 april 2015. Een weekend om duimen, vingers, polsen en ellebogen bij af te likken, boordevol superleuke activiteiten in en rond het bos! Voor kinderen van 0 tot 100 jaar.

Het arrangement is "all-in": overnachting, eten én activiteiten. Enkel in de bar betaal je zelf voor je drankjes, en wie op zondagvoormiddag mee wil mountainbiken en hiervoor een mtb wil huren, betaalt een kleine toeslag.

We verwelkomen je graag op vrijdag 24 april vanaf 18u00, en ons Grote BOSweekend eindigt op zondag om 13u.

Overnachting gebeurt op domein De Bosberg in Houthalen-Helchteren, op gezinskamers met eigen sanitair. Wie zich als single inschrijft, kunnen we samen met iemand anders op een kamer leggen. Wil je toch een kamer voor jezelf? Dat kan, maar dan betaal je wel een supplement van €12. Beddengoed is ter plekke voorzien en inbegrepen in de prijs. We kiezen voor heerlijke vegetarische maaltijden waar ook de kinderen van zullen smullen.

Het BOSweekend biedt je een groot en zeer divers aanbod aan activiteiten aan. Om de puzzel voor het drukke zaterdagprogramma vlot te kunnen maken, willen we je daarom vragen om voor die zaterdag tweemaal het formulier in te vullen: een eerste maal met je favoriete programma, een tweede keer met de activiteiten die je als tweede keuze zou wensen te doen.

Maar het bos is er ook om uit te waaien en te relaxen. Eventjes nietsdoen of er eens alleen op uittrekken? Geen probleem! Laat bij dat dagdeel dan "0" staan bij elke activiteit in het formulier hieronder.

Schrijf je dus snel in. Na je inschrijving ontvang je een mail met betalingsinstructies. Gelieve je inschrijving vervolgens binnen de 5 dagen te betalen, zo niet wordt deze geannuleerd en komen de plaatsen weer vrij voor anderen.

Last but not least: vergeet je stevige wandelschoenen of je laarzen niet!

« Terug