Music For Life: Crossen voor de Bossen en nog zooooooo veel meer met StuBru

warmsteweek2014.jpgdinsdag 25 november 2014 11:16

Vorig jaar organiseerden heel wat mensen en groepen verschillende acties voor BOS+. Dankzij hen hebben wij weer kunnen zorgen voor meer én beter bos in Vlaanderen en de wereld.

Nog een kleine maand te gaan en dan wordt de week voor Kerstmis opnieuw De Warmste Week.

In putje winter wordt de Schorre in Boom dankzij Music For Life de warmste plek op aarde. Na de geslaagde editie van 2013 gaat Studio Brussel volop voor hetzelfde concept: luisteraars acties laten organiseren voor een zelfgekozen goed doel. Vorig jaar organiseerden heel wat mensen en groepen verschillende acties voor BOS+. Dankzij hen hebben wij weer kunnen zorgen voor meer én beter bos in Vlaanderen en de wereld.

Dit jaar gaan we op 30 november al aan de slag, want dan gaat collega Bert zich de benen uit het lijf crossen voor de bossen. Op het parcours van de befaamde Flandriencross in Hamme-Zogge gaat hij de strijd aan met 14 andere goede doelen voor Music4Life. Je kan zijn actie steunen vanaf 1 tot en met 24 december op www.musicforlife.be.

Maar ook jij kan natuurlijk een actie op touw zetten voor BOS+, en daar hopen we natuurlijk op. Heb je een leuk idee? Kan je je schoolmakkers, collega's, kaartvrienden of medetreinpendelaars overtuigen om mee een leuke actie op te zetten ten voordele van het bos? Je kan de tropische poot van BOS+ ondersteunen via de lijst 'ontwikkelingssamenwerking', en de Vlaamse poot via de lijst 'milieu'. Doen!

« Terug