Op Groene Voet met Pasar

pasar.jpgwoensdag 24 september 2014 10:18

De maand oktober staat bij Pasar volledig in het teken van de 'Groene Voet'. Pasar is een vereniging en een magazine met de focus op zachte recreatie dicht-bij-huis zoals wandelen, fietsen en kamperen. Deze activiteiten zijn op zich al duurzaam.

De maand oktober staat bij Pasar volledig in het teken van de 'Groene Voet'. Pasar is een vereniging en een magazine met de focus op zachte recreatie dicht-bij-huis zoals wandelen, fietsen en kamperen. Deze activiteiten zijn op zich al duurzaam. Pasar-activiteiten waarvoor nog een extra inspanning geleverd wordt om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden, krijgen het Groene Voet-label.

Op pasar.be/activiteiten vind je een overzicht van alle Pasar-activiteiten die plaatsvinden in oktober. Activiteiten die het label behaalden, kan je herkennen aan het logo van De Groene Voet dat verschijnt voor al deze activiteiten. In het magazine van oktober staan ook heel wat tips voor leuke, groene uitstapjes dicht-bij-huis zoals fietstochten, wandelingen in bossen en langs trage wegen.

Wil je graag deelnemen aan een Groene Voet-activiteit in je buurt, kijk dan in het overzicht op pasar.be/activiteiten of in het Pasar-magazine van oktober.

« Terug