Boeklancering Marc De Bel - Het Verhaal van Mascopiro

boeklancering.jpgdinsdag 01 juli 2014 14:59

Op zondag 29 juni 2014 lanceerden we Marc de Bel's nieuwste boek in het Bulskampveld in Beernem: Het verhaal van Mascopiro. Marc de Bel schreef dit boek speciaal voor ons project 'Wat diepe wortels vertellen aan jonge knoppen' en baseerde zich op de verhalen van Peruaanse en Vlaamse senioren.

Op zondag 29 juni 2014 lanceerden we Marc de Bel's nieuwste boek in het Bulskampveld in Beernem: Het verhaal van Mascopiro. Marc de Bel schreef dit boek speciaal voor ons project 'Wat diepe wortels vertellen aan jonge knoppen' en baseerde zich op de verhalen van Peruaanse en Vlaamse senioren. Ondanks de ochtendlijke pijpenstelen werd het een zonnige dag met veel gelach en getimmer, een plaatselijk biertje en sfeervolle muziek.

In de voormiddag demonstreerde Marc de Bel de kunst van het vertellen aan een groep aandachtige senioren. Daarna kroop hij in een boompak om zijn boek met flair te onthullen. In de namiddag konden de kinderen zich uitleven op een bomentwister, een wedstrijdje nagelkloppen, een vruchtenmemory-met-proeven, een tekensessie,...

Nog de hele zomer lang kan je in het Bulskampveld onze tentoonstelling over Ecuadoraanse en Peruaanse bossen gaan bekijken (kijk goed, want op sommige foto's komen de illustraties uit het boek tot leven!). Of je kan tot eind september meedoen met de zoektocht, helemaal in het teken van Het verhaal van Mascopiro, en kans maken op een gratis boek.

Samen met: FedOS, Uitgeverij Abimo, Provincie West-Vlaanderen, Provinciedomein Lippensgoed-Bulskampveld

Wil je meer weten over het boek? Klik dan hier.
Wil je het boek aankopen? Ga dan naar de Boswinkel.

« Terug