Bos Plus Logo
maandag, 21 januari 2013 09:17

Tentoonstelling kunst-educatie

Daisy Schoonjans stelt samen met de Kinderen van de Sterretjes tentoon

Regiomanager Hans De Smedt is bijzonder fier dat voor de eerste maal binnen zijn afdeling er een sessie rond kinderen en kunst gerealiseerd kon worden dankzij de inbreng van een gemotiveerde kinderbegeleidster, Daisy Schoonjans.  Daisy, eigenaar van Zubbel.be, is al jaren actief in de creatieve wereld. Door een tentoonstelling vorig jaar in samenwerking met de gemeente Dilbeek, werd zij gepassioneerd door de verhalen en de tekeningen van de kinderen. Zij gelooft dat je door motivatie en de juiste steun op het creatieve gebied aan kinderen meer zelfvertrouwen kan schenken en hun motivatie om zelf naar oplossingen te zoeken, kan doen stijgen.


Elke Leyman, regiocoördinator en bevoegd voor de Sterretjes van Sint-Agatha-Berchem, Halle, Anderlecht en Ruisbroek vervolgd: ‘In een aantal sessies heeft Daisy kinderen met kunst in contact gebracht en dit heeft geresulteerd in een paar mooie werken!  Naast onze Sportplaneet, de interne sportafdeling binnen CKO ’t Breugelkind vzw, denken we dat we met deze dienstverlening mogelijk een tweede spoor kunnen ontwikkelen waarbij we kunst korter bij de leefwereld van de kinderen brengen en dat in hun vrije tijd.’De kunstwerken zullen te koop worden aangeboden en zijn ten voordele van de nieuwe projecten en BOS+*.

De tentoonstelling gaat door op 16 februari, tussen 15u en 20u. Keizerstraat 35, 1740 Ternat.
Meer informatie vind je op de website van Kinderen van de Sterretjes.

* De opbrengst van deze tentoonstelling zal deels gaan naar Kleur het bos van je dromen, een kunst-educatief project van BOS+. Ontvang onze nieuwsbrief
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen.