Film in het Bos

Film in het Bos

Iedere zomer trekt BOS+ samen met de Gezinsbond en tal van lokale partners het bos in voor een heuse Film in het Bos-tournee. Een speciale belevenis, met de kinderen een film gaan bekijken op een open plek in het bos. Vooral omdat het 's avonds doorgaat: de vogels beginnen hun avondzang, de wind ruist door de bladeren, het wordt stilaan donker, ... Een heerlijke bosbelevenis voor jong en oud, een leuke avond in een uniek levend decor!

De algemene tarieven zijn € 4 voor volwassenen en € 2 voor kinderen van 12 jaar of jonger. Leden van Gezinsbond krijgen 50 % korting (op sommige locaties kunnen aangepaste tarieven gelden). Bij afgelasting van de filmvoorstelling door regenweer word je inschrijvingsgeld uiteraard terugbetaald. Sinds dit jaar organiseren we ook Film in het Bos-edities voor volwassenen in de enige echte natuurlijke '3D'-cinema, namelijk het bos!

Kalender & Reservatie

Ontdek op deze kaart alle locaties van Film in het Bos 2017. Zoek de locatie het dichtst bij jou in de buurt:

Sfeerbeelden 2016

BOS+ en Gezinsbond zijn steeds op zoek naar lokale partners om een Film in het Bos editie te organiseren. Ben je eigenaar van een geschikt bos, of wil je je schouders zetten onder een Film in het Bos in jouw gemeente? Stuur dan een mailtje naar info@bosplus.be. Hou er rekening mee dat we voor eind mei de kalender voor de daaropvolgende tournee vastleggen.