Bos Plus Logo

BOS+ stelt zich voor...

BOS+ is de enige Vlaamse organisatie die zich specifiek inzet voor bosbehoud, beter bos en meer bos in Vlaanderen en de wereld.

De Vereniging voor Bos in Vlaanderen timmerde reeds meer dan 40 jaar aan de weg voor meer en beter bos in Vlaanderen. Haar zusterorganisatie Groenhart doet sinds een 10-tal jaar hetzelfde in de tropen. De jarenlange geslaagde samenwerking mondde in april 2012 uit in BOS+.

BOS+: een nieuwe naam, een nieuw verhaal. De Vereniging voor Bos in Vlaanderen timmert reeds meer dan 40 jaar aan de weg voor meer en beter bos in Vlaanderen. Haar dochterorganisatie Groenhart doet sinds een 10-tal jaar hetzelfde in de tropen. Beide organisaties hebben goede banden en de samenwerking werd de voorbije jaren enkel intensiever. Vandaar de logische keuze van vandaag: VBV en Groenhart gaan vanaf nu samen onder de nieuwe naam BOS+. BOS+: een nieuwe naam, een nieuw verhaal. De Vereniging voor Bos in Vlaanderen timmert reeds meer dan 40 jaar aan de weg voor meer en beter bos in Vlaanderen. Haar dochterorganisatie Groenhart doet sinds een 10-tal jaar hetzelfde in de tropen. Beide organisaties hebben goede banden en de samenwerking werd de voorbije jaren enkel intensiever. Vandaar de logische keuze van vandaag: VBV en Groenhart gaan vanaf nu samen onder de nieuwe naam BOS+.
Ontvang onze nieuwsbrief
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen.