Bos Plus Logo
Milieuorganisaties
Milieuorganisaties

BOS+ strijdt vanuit haar eigen specialisatie en invalshoek voor een groene(re), meer duurzame samenleving. En waar mogelijk doen we dat samen. BOS+ reikt de hand naar verenigingen die rond bos- en boomthema's willen werken, of wiens eigen werking complementair is aan de onze. Bovendien wil BOS+ met zijn specifieke expertise rond bos- en boomthema's een inspiratiebron zijn voor andere milieuverenigingen. In ons kenniscentrum vind je heel wat informatie, o.a. verzameld tijdens lopende en voorbije projecten.

Wil je met BOS+ in zee: bosaanplantingen, beleidsacties, bosweekend, excursies?

voorbije samenwerkingen

Groene_potloden_bannerVoor de geslaagde Groene Potloden campagne werkte BOS+ samen met de Jeugdbond voor Natuur en Milieu. Samen stuurden we een duidelijke beleidsboodschap naar de beleidsmakers: kleur de zonevreemde bossen groen op de gewestplannen!

 

banner_voor_mail_-_nieuwsbrief_groot

Met Natuurpunt organiseerden we samen al verschillende Week van het Bos campagnes en activiteiten.

 

Met ARGUS, het milieupunt van KBC en Cera, werkte BOS+ reeds verschillende keren vruchtbaar samen, o.a. voor de organisatie van enkele succesvolle symposia.

Met de bosgroepen, Limburgs landschap en meerdere regionale landschappen zorgden we voor financiële - en logistieke steun en plantten we zo al ettelijke hectares nieuwe bossen aan.

BVC31

Ontvang onze nieuwsbrief
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen.