Bos Plus Logo
Middenveld
Middenveld

BOS+ werkt veel en graag samen met diverse grote en kleine middenveldorganisaties. Deze partnerschappen leiden tot allerlei activiteiten en projecten op maat van de partnerorganisatie en diens achterban en laat deze partners toe de eigen maatschappelijke en sociale doelstellingen te realiseren.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien je interesse hebt om met ons in zee te gaan. Je kan bij ons terecht voor ondersteuning voor plantacties, sensibilsatieprojecten, ...

 

Bekijk hieronder enkele geslaagde realisaties:

Op 6 november 2011 organiseerde de vrijetijdsvereniging Pasar i.s.m. de 1 Miljoen Bomencampagne de actie 'Pasar boomt'. 140 Pasar-afdelingen organiseerden een plantactie: op tientallen plaatsen werd de omgeving 'vergroend' met bomen, hagen en haagkanten ... en werden er die dag maar liefst 20.000 bomen aangeplant."

"Dankzij de inhoudelijke ondersteuning en expertise van BOS+ werd een mooie actie uitgewerkt. BOS+ is een belangrijke partner voor vrijwilligersverenigingen met 'groene projecten': ze heeft een pak kennis, ervaring en expertise in huis waar verenigingen zoals de onze kunnen op steunen. Samen met de inzet van onze vrijwilligers en onze achterban aan deelnemers konden we meer dan 50 echte plantacties realiseren. Samen sterk voor mee groen dus ..." (Ilse Janssens, namens Pasar)

Bekijk de webpagina van Pasar

(ge)Zin in Zoniën

In 2010 realiseerde BOS+ samen met de Gezinsbond een mooi slotmoment tijdens de Week van het Bos. Meer dan 6000 deelnemers genoten van een fantastische dag in het bos.

BOS+ in zee met seniorenorganisatie FedOS

Vanaf september 2012 gaan we samen met senioren uit Noord en Zuid op zoek naar het belang van bossen in het dagelijks leven, vroeger en nu. In Peru werken we samen met lokale partner AIDER, in Vlaanderen en Brussel zal de Federatie Onafhankelijke Senioren (FedOS) een belangrijk deel van het werk doen. Dit alles moet uitmonden in een voorleesboek en voorleessessies in scholen en bibliotheken.

BVC31

Ontvang onze nieuwsbrief
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen.