Bos Plus Logo
Bosbeheerder
Bosbeheerder

BOS+ informeert, sensibiliseert en activeert bos- en natuurbeheerders rond duurzaam bosbeheer. De krachtlijnen van het duurzame, multifunctionele bosbeheer waar BOS+ voor staat, verspreiden we op verschillende manieren naar zoveel mogelijk mensen en organisaties die, professioneel of vrijwillig, betrokken zijn bij de praktijk van het bos- en natuurbeheer.

Publicaties duurzaam bosbeheer

BVC11

De Bosrevue... must voor elke bosbeheerder

Wil je op de hoogte blijven van de bosactualiteit in Vlaanderen? De Bosrevue vertaalt wetenschappelijk bosonderzoek naar praktische beheertoepassingen op het terrein.

Abonneer je op de Bosrevue.

Brochures duurzaam bosbeheer

BOS+ stelde verschillende brochures samen over duurzaam bosbeheer in de praktijk. Kijk bij brochures voor meer info.

BOS+ heeft verschillende projecten die interessant zijn voor de bosbeheerder. Hieronder vind je een korte opsomming en links naar de projectpagina. Aarzel niet ons te contacteren voor mee info!

Activiteiten

Met onze Werkgroep Pro Silva vertegenwoordigt BOS+ de Pro Silva principes in Vlaanderen. De excursies zijn zeer interessant voor bos- en natuurbeheerders. Hou onze kalender in de gaten.

Nuttige links

Agentschap voor Natuur en Bos (ANB): Hier vind je informatie over wetgeving, subsidies, vergunningen...

Inverde: Hier vind je informatie over opleidingen en excursies

Bosgroepen: De bosgroepen zijn vrijwillige samenwerkingsverbanden van boseigenaars en -beheerders. Je kan er terecht met alle vragen rond beheer, wetgeving, subsidies...

Probos: Nederlands organisatie die heel wat interessante publicaties uitbrengt.

BVC31

Ontvang onze nieuwsbrief
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen.